Pestoboter:
- 75 gram basilicum
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 50 gram geraspte parmezaanse kaas
- 3 teentjes knoflook
- 5 el olijfolie
- 500 gram boter
- zout en peper
- 100 gram groene pesto
Broodjes:
- 4 triangel broodjes
- 300 gram Parmaham
- 50 gram pijnboompitten
- 100 gram rucola
- 12 mozzarellabolletjes
Pestoboter:
1. Meng de basilicum, pijnboompitten, parmezaanse kaas, knoflook, olijfolie en boter door elkaar.
2. Klop de boter luchtig en voeg de groene pesto toe.
3. Breng op smaak met zout en peper
Broodjes:
1. Snijd de broodjes open. En besmeer met pestoboter.
2. Beleg met parmaham en rooster de pijboompitten goudbruin.
3. Beleg met de (gewassen) rucola, en verdeel de in tweeën gesneden mozzarellabolletjes.
4. Verdeel de pijnboompitten en vouw het broodje dicht.
Genieten maar!