Slagerij Oomen Gameren

Gamers genieten!

Het kan geen toeval zijn dat het onofficiele volkslied van Gameren zo'n sterke link heeft met vlees. Het begint met 'Gameren, Gameren, koeien in de wei!' De inwoners van Gameren schamen zich niet voor de boerenafkomst.

Toen Corné Versteeg in 2018 in de winkel in Gameren kwam werken voelde hij zich hier direct thuis. In 2020 besloot hij om de zaak over te nemen en met het vaste team van medewerkers Gameren en omstreken dagelijks te blijven voorzien van het allerlekkerste vlees!

Want wij houden van het bourgondische leven en lekker eten. Om topkwaliteit te leveren hebben wij ook onze eigen worstenmakerij en zijn wij lid van de Vereniging van worstmakende slagers (De echte Gildeslager).

Je vindt ons aan de Ridderstraat in het prachtige dorpje Gameren onder de rook van Zaltbommel. Hopelijk zien we je snel!

Slagerij Oomen Wijk en Aalburg

Aalburgs ambacht

Ook in het schitterende Wijk en Aalburg zit vanaf februari 2022 een Slagerij Oomen: Hét adres voor het lekkerste vlees, een ruim assortiment worstsoorten, vleeswaren en smaakvolle salades. 

Want wie kent het niet: Brabants Gehakt, Eiersalade, Aalburgse Metworst en natuurlijk de Indiaantjes. Stuk voor stuk heerlijke producten gemaakt volgens het aloude recept. 

Daarnaast verassen wij je graag met een nieuw product. Zo blijven we ons opnieuw uitvinden en zijn dagelijks bezig met ons ambacht. 

Dat noemen wij 'Aalburg ambacht': met het goede van het verleden, de passie van het heden, met kennis én plezier de lekkerste producten maken en verkopen. 

Daar worden wij blij van! Wil jij ook verrast worden? Of kom je voor een pondje Brabants Gehakt?

Altijd van harte welkom in onze gezellige winkel aan de Kortestraat 28 in Wijk en Aalburg.